Aqu 24, 03 / Jan 24, 19 12:17 UTC
Асгардија - Скопје (група) на Фејсбук

Формирана е Фејсбук група „Асгардија - Скопје Група“ со цел да се овозможи запознавање и полесна комуникација помеѓу Асгардијците од Скопје. Доколку сте заинтересирани за дружба повелете.

Cap 23, 02 / Dec 25, 18 16:32 UTC
Среќна Нова Година! ❄ Happy New Year!


Почитувани Асгардијци, во годината која изминува Асгардија продолжи да прави храбри чекори напред кон остварување на својата долгорочна визија. Како најзначајни настани кои ја одбележаа годината би ги издвоил инагурацијата на Др. Игор Ашурбејли и започнувањето со работа на Парламентот на Асгардија. Останати значајни настани во ...

Cap 23, 02 / Dec 25, 18 22:12 UTC
Merry Christmas Jaime! Greetings from Macedonia :)
Cap 23, 02 / Dec 25, 18 22:10 UTC
Merry Christmas, greetings from Venezuela
Oph 22, 02 / Oct 29, 18 21:09 UTC

ASGARDIA IS UNIQUE AND SPECIAL NOT ONLY BECAUSE IT IS ASPIRING TO BECOME THE FIRST TECHNOCRATIC, MERITOCRATIC, AND EGALITARIAN SPACE NATION, BUT BECAUSE IT IS GOING TO BE THE FIRST NATION IN HUMANKIND’S HISTORY THAT HAS BEEN CREATED WITHOUT CONQUESTS AND WITHOUT BLOODSHED. IT IS ALSO UNIQUE AND ...

Oph 25, 02 / Nov 1, 18 10:22 UTC
Thank you Dirk, and good luck with your candidacy!
Oph 25, 02 / Nov 1, 18 10:14 UTC
Thank you! :)
Oph 23, 02 / Oct 30, 18 19:15 UTC
Congratulations with your election Aleksander, Mayor of Skopje, Macedonia (FYROM)
See all 4 comments
Oph 06, 02 / Oct 13, 18 17:58 UTC

Здраво Асгардијци.

Со декретот 26 објавени се резултатите од првата фаза за избор на градоначалници на Асгардија. Овој декрет, меѓу другото, официјано го потврдува изборот на 44 градоначалници меѓу кои сум и јас како градоначалник на Асгардија ...

Cap 16, 02 / Dec 18, 18 20:57 UTC
Ти благодарам Роберт. :)
Cap 09, 02 / Dec 11, 18 10:51 UTC
Aleksandar cestitam! So sreca!
Sag 25, 02 / Nov 29, 18 18:35 UTC
Се уште се чекаат официјални инструкции за работата на градоначалниците, но изгледа дека наскоро ќе ги добиеме.
See all 8 comments
Lib 20, 02 / Sep 1, 18 14:54 UTC
Што е Асгардија и што ќе добијам ако станам граѓанин на Асгардија?


Добро дојдовте во Асгардија!

Моето име е Александар Нешковски, живеам во Скопје, и сум Асгардиец од самото основање на Асгардија во 2016 година. Исто така во моментот сум кандидат за градоначалник на Асгардија за Скопје и Македонија.


...

Sco 00, 02 / Sep 9, 18 20:39 UTC
Thank you Mr. Singh. I wish you good luck as well.
Sco 00, 02 / Sep 9, 18 20:39 UTC
Thank you Mr. Singh. I wish you good luck as well.
Sco 00, 02 / Sep 9, 18 20:33 UTC
Good Luck
See all 4 comments
Lib 19, 02 / Aug 31, 18 16:22 UTC
A short film that every Asgardian should see.


Every Asgardian should see this video. I get goosebumps every single time I watch it, no mater how many times I've already watched it. Link below.


http://www.erikwernquist.com/wanderers/film.html

Lib 15, 02 / Aug 27, 18 12:01 UTC
Асгардија Македонија на Фејсбук

Здраво Асгардијци. Сакам да ве известам дека Асгардија Македонија сега има своја Фејсбук страна.

[unsanctioned group link removed]

Lib 01, 02 / Aug 13, 18 23:00 UTC
ИЗБОР НА ГРАДОНАЧАЛНИК


Здраво Асгардијанци!


Моето име е Александар Нешковски и сум граѓанин на град Скопје, или по нашки--скопјанец. Како што знаете во моментов тече кампањата за избор на градоначалници на Асгардија, и јас сум кандидат за градоначалник за град Скопје и Република Македонија. ...

Lib 26, 02 / Sep 7, 18 12:21 UTC
Исто така проверете дали ги имате внесено основните податоци. На вашиот профил не гледам локација на која живеете.
Lib 26, 02 / Sep 7, 18 12:16 UTC
Доколку сте во можност направете скриншот и објавете ја сликата тука.
Lib 26, 02 / Sep 7, 18 09:03 UTC
jas probav da go prifatam toj ustavot vo "change profile" ama mi javuva nekoja greska...
ASGARDIA IS UNIQUE AND SPECIAL NOT ONLY BECAUSE IT IS ASPIRING TO BECOME THE FIRST TECHNOCRATIC, MERITOCRATIC, AND EGALITARIAN SPACE NATION, BUT BECAUSE IT IS GOING TO BE THE FIRST NATION IN HUMANKIND’S HISTORY THAT HAS BEEN CREATED WITHOUT CONQUESTS AND WITHOUT BLOODSHED. IT IS ALSO UNIQUE AND SPECIAL ...
Friends (65)
Add Friend
Request sent
Accept friend request
You are friends